Workshop 27 januari

De kunst van doen door niet te doen 
Eindelijk weer een teken van leven vanuit Body basics Well-being. In de tussentijd heb ik niet stilgezeten….of juist wel stilgezeten.  Door rustmomenten die me zijn aangereikt mocht ik steeds meer creativiteit in mezelf ontdekken. Het was er al die tijd…. nu mag het zich ontvouwen en zichtbaar worden. Creëren door niet te moeten. De kunst van DOEN door NIET te doen.
Er is voor mij meer tijd voor creativiteit, wandelen, barefoot lopen en tijd voor deze workshop.
In deze workshop mag je mee op ontdekkingsreis. Werken door te ontspannen en werken vanuit Yin Yang en Wu Wei. In de taoïstische leer staan Yin en Yang voor twee tegengestelde energieën die samen harmonie creëren. Yin kan niet bestaan zonder Yang en andersom geldt hetzelfde.
De kunst van DOEN door NIET te doen heet in de taoïstische leer WU WEI. Het betekent niet NIETS doen maar eerder het vinden van de optimale balans tussen actie en ontspanning. Het handelen vanuit een natuurlijke, moeiteloze manier zonder forceren.
Snap jij het nog? Doe mee met de workshop………

Ontdek de sleutel tot het verlichten van spanning, het verbeteren van mobiliteit en het bevorderen van algeheel welzijn, met de Psoas en Fascia Release Workshop. Ga mee op reis en ervaar hoe je verborgen bronnen van stress en ongemak in je lichaam kunt loslaten.
“Dompel jezelf onder in de kracht van ontspanning, waarbij je eigenhandig je voeten weer laat voelen en jij je handen uit de mouwen mag steken.
Je ervaart de kunst van Psoas en Fascia Release, waarmee je balans en harmonie in je lichaam kunt herstellen.
Psoas, ook wel ‘spier van de ziel’ genoemd, speelt een vitale rol in houding en emotioneel welzijn. Door spanning in de psoas los te laten, kun je rugpijn verlichten, stress verminderen en je fysieke en emotionele flexibiliteit verbeteren.
Fascia, het bindweefsel dat je spieren en organen omhult en ondersteunt, bevat de sleutel tot veerkracht van je lichaam. Technieken voor Fascia Release kunnen je mobiliteit verbeteren, pijn verminderen en de algehele vitaliteit versterken.
Tijdens deze praktische workshop zul je inzicht en vaardigheden verwerven om spanning in de psoas en fascia los te laten. Je wordt begeleid bij een reeks oefeningen en zelfzorgtechnieken die je in je dagelijks leven kunt integreren. Je zult de workshop verlaten met een gevoel van vernieuwing en een dieper begrip van het potentieel van je lichaam voor gezondheid en vitaliteit.
Mis deze kans niet om je welzijn te verbeteren. Doe mee aan deze Workshop Psoas en Fascia Release en zet de eerste stap naar een flexibeler, evenwichtiger en levendiger zelf.

Inmiddels is de workshop van zaterdag 25 november volgeboekt.
Datum: 27 januari
Aanvang: 13.00-16.00 uur
Deelname €35
Locatie: Een Nieuwe Balans
Woenselsestraat 352a
De ruimte is beperkt, dus reserveer vandaag nog je plek en begin aan je reis van zelfontdekking.
Voor meer informatie en aanmelden, kun je contact met ons opnemen via
Whats App 0644533196 of email info@bodybasics.eu