Agenda

Aankomende activiteiten

jun
1
vr
11:00 3 Daagse Yin Yoga & Psoas Releas... @ Body Basics Well-being
3 Daagse Yin Yoga & Psoas Releas... @ Body Basics Well-being
jun 1 @ 11:00 – 18:00
3 Daagse Yin Yoga & Psoas Release Introductie II @ Body Basics Well-being | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland
AWAKEN YOUR PSOAS MET DE BCAT YIN AWAKENING SERIES Op 1, 2 en 9 juni 2018 nemen de bevlogen docenten Brigitta en Anita je mee in hun jarenlange ervaring met de heilzame werking van yin[...]

Seizoen 2017-2018

Lesblok 1:
11 lesweken van maandag 28 augustus t/m vrijdag 17 november
Lesblok 2: 
10 lesweken van maandag 20 november t/m vrijdag 9 februari
Lesblok 3:
10  lesweken van maandag 19 februari t/m vrijdag 27 april
Lesblok 4:
10  lesweken van maandag 7 mei t/m vrijdag 13 juli

Je kunt op elk moment van een lesblok instromen!

BINNENKORT NIEUW!! 

Wil jij je volkomen ontspannen voelen,
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Boek nu en ervaar!

Vakanties en Feestdagen

Herfstvakantie        maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Kerstvakantie         maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari

Carnavalsvakantie   maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari

2de Paasdag           maandag 2 april

Meivakantie            maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei

2de Pinksterdag      maandag 21 mei

Zomersluiting        maandag 16 juli t/m vrijdag 10 augustus

Yin Yoga & Psoas Release Docenten opleiding

Eerste lesdag zondag 10 september

Onze Docenten Opleiding is veel meer dan de vrije beweging van stijve lichaamsdelen herstellen. Centraal staat het herstellen van de balans en vitaliteit op fysiek, mentaal, emotioneel en relationeel niveau.

Het leven zit vol met (onbewuste) spanningen die zich hardnekkig in ons hebben vastgezet. Pas als je die spanning begrijpt, voelt, ervaart en er doorheen gaat, zal je de betekenis van het woord ontspanning tot op het bot kunnen ervaren.

Wil je een kunstje leren of de KUNST van het vrijgeven van spanning tot op het bot ervaren? Voor een kunstje moet je niet bij ons zijn? Wij leren je de kunst van Tao Yin. Kijk naar je mogelijkheden en meld je aan. Yinzinnige Groet Brigitta & Anita

Data Docenten opleiding MODULE I

2018: 7 januari, 4 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni 2018

Data Docenten opleiding MODULE II

2018: 21 januari, 25 februari, 18 en 25 maart, 22 april, 26-27 mei, 24 juni 2018

jun
1
vr
3 Daagse Yin Yoga & Psoas Release Introductie II @ Body Basics Well-being
jun 1 @ 11:00 – 18:00

AWAKEN YOUR PSOAS MET DE BCAT YIN AWAKENING SERIES

Op 1, 2 en 9 juni 2018 nemen de bevlogen docenten Brigitta en Anita je mee in hun jarenlange ervaring met de heilzame werking van yin yoga, de dynamiek van het bindweefsel (fascia), de bio mechanica van het lichaam, en psoas tension release technieken. Een nieuwe vertaling van de elementaire wijsbegeerte uit het oosten, samengebracht in een eigentijdse YIN YOGA & PSOAS RELEASE INTRODUCTIE TRAINING speciaal voor de westerse mens.

WONEN IN JE SCHOOT & STAAN IN HET LOOD
Drie dagen lang word je ondergedompeld, begeleid, gemotiveerd en geYINspireerd om op een verantwoorde, speelse en inspirerende wijze een yin yoga & psoas release oefenserie volgens de traditionele TAO YIN te integreren in je persoonlijke beweging. Je leert unieke oefenseries samen te stellen zodat je direct de opgedane kennis kan omzetten naar de praktijk.

STRETCH-ROLL-RELEASE-RESET-RELAX-RENEW VOLGENS DE BACT-METHODE 
Waarom horen we zo vaak: “Ontspan je toch een beetje”. We weten allemaal dat het goed voor ons is, maar toch steeds weer sluipt de verkramping in ons lichaam. Onbewust zetten we ons schrap. Dit is een natuurlijke beweging om ons te kunnen verdedigen of aan te kunnen vallen als dat nodig is om ons te kunnen handhaven.

STRETCHEN IS NIET HETZELFDE ALS LOSLATEN
Vaak staan we er niet bij stil hoe vaak we ons lichaam als vecht of vlucht mechanisme gebruiken.
Door dagelijkse stress en moeilijke of pijnlijke ervaringen, raakt het lichaam verkrampt. Kramp betekent dat het lichaam niet meer soepel kan bewegen en dat de energie niet goed kan stromen. Niet alleen onze spieren spannen zich aan, maar het gehele bindweefsel, dat als een ‘onderhuids netwerk’ alles aaneenkoppelt als een soort informatie drager, staat gespannen. De schouders zijn een favoriete plek om spanning vast te zetten, maar ook het middenrif, de onderrug, het bekkengebied en de buik.

Het herstel van spanning van deze ervaringen begint ook in het lichaam. Aangezien het lichaam een nauwkeurig geschiedenisboek is van onze ervaringen is het essentieel dat we het lichaam in het herstelproces betrekken.

WAAR – WANNEER
Data: 1, 2, 3 juni 2018 Tijd: Vrijdag 11:00-18:00 uur  Zaterdag 9.45-17.00 uur Zondag 9:45-17:00 uur

Locatie: Body-Basics Well-being, Brussellaan 7-01, 5628 TA Eindhoven
Tarief: Reguliere prijs € 430,-* (inschrijving en betaling tot 1 juni)
Early Bird prijs € 395,-* (inschrijving en betaling vóór 1 mei)
*je schrijft je in voor de hele training, bij eventuele annulering van uw kant wordt er geen geld retour gestort, er is een betalingsverplichting voor de gehele factuur.