Agenda

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Seizoen 2019-2020

Lesblok 1:
11 lesweken van maandag 12 augustus t/m vrijdag 1 november
Lesblok 2: 
11 lesweken van maandag 4 november t/m vrijdag 31 januari
Lesblok 3:
10  lesweken van maandag 3 februari t/m vrijdag 17 april
Lesblok 4:
10  lesweken van maandag 20 april t/m vrijdag 3 juli

Je kunt op elk moment van een lesblok instromen!

Vakanties en Feestdagen

2de Paasdag           maandag 13 april

Meivakantie            maandag 27 april t/m vrijdag 1 mei

2de Pinksterdag      maandag 1 juni

Zomersluiting         maandag 20 juli t/m vrijdag 14 augustus

CORONA VIRUS

Beste mensen, leden

Besluitvorming Body Basics Well-being

Dit is nu een uitzonderlijke tijd en de maatregelen die worden genomen treffen ons allemaal. De afstand die we van elkaar moeten nemen is noodzakelijk om het besmetten naar elkaar te beperken. Wat nu het allerbelangrijkste is, is onze gezondheid. De gezondheid van onze dierbaren en van iedereen om ons heen. Een ding is duidelijk. We zullen hier samen door heen moeten.

Het besluit van de overheid om tot 1 juni o.a de sportscholen te sluiten hakt er in. Wij moeten hierin belangrijke beslissingen nemen. Ik heb nagedacht hoe het allemaal aan te pakken, want we willen jullie natuurlijk niet onevenredig benadelen. Door korte online YouTube filmpjes aan te bieden en later extra workshops en Zumba lessen in het weekeinde te organiseren proberen we het een en ander te compenseren. De lessen zullen weer worden hervat op het moment dat we weer groen licht krijgen.
We zullen vanaf maandag 6 april de lidmaatschappen bevriezen. Gemiste lessen mogen worden ingehaald en vanaf 6 april zullen we betaalde livestream lessen aan gaan bieden. Daarover later meer.
Voor de cliënten die al jaren op afspraak komen voor een massage bij Body Basics Well-being kan ik alleen maar zeggen blijf trouw aan mij en promoot de massages bij Body Basics Well-being. Ook de massages zullen worden verzet tot 1 juni. Op mijn website is een gastenboek het zou mooi zijn om daar een review te geven.  Mocht je nog vragen hebben stuur dan een berichtje naar info@bodybasics.eu of stuur mij een whatsapp berichtje 0644533196. Ik ben voor jullie bereikbaar.
Daarvoor heb ik jullie goodwill nodig. Ik wens iedereen bezinning, rust, liefde en gezondheid toe. We zetten onze schoiuders eronder….ook dit gaat voorbij en dan komen we er sterker uit.

Body Basics Well-being Anita

This post is also available in: Engels