yin opleidingDe druk die ik in het begin van de opleiding voelde heb ik bijna niet meer. Ik geniet steeds meer van alle theorie en begin langzaamaan de verbanden te zien.  Dit werkt ook door op:

* mijn lichaam: hoe beweeg ik, ik ben er meer bewust van hoe mijn lichaam beweegt

* mijn geest. Ik ervaar meer rust en ruimte. Mijn basis voelt steviger

Deze opleiding is echt voor mij een bewustwordingsproces. Ik vind dat jullie het prima doen, met veel humor en ook inhaken op wat er op dat moment is.

Helma

Jullie zijn zo goed … ik heb ontzettend genoten van jullie gekkigheid en vrolijkheid en spirit en inspiratie. En ook van jullie deskundigheid en kennis en vrije aanpak.

Myriam

De kennis, die jullie hebben is enorm en wat ik vooral erg mooi vindt is dat jullie kennis samenbrengen, verbinden en terugbrengen naar een punt. Het klopt ook allemaal voor mij en het voelt heel logisch. Er vallen zoveel dingen samen en dat geeft mij weer het gevoel dat ik op de goede weg terecht ben gekomen. Zoals jullie vanuit enthousiasme en ervaring alles overbrengen maakt mij een spons en wil meer weten, verdiepen, verbinden. Jullie steken je nek uit en hebben lef om uit te dragen waar jullie voor staan, omdat jullie erin geloven wat jullie doorgeven. En het klopt, dus waarom niet? De lessen zijn leerzaam en waardevol.

Ingrid

Wat een mooie opleiding, dankbaar dat ik erbij mag zijn.

José

Nogmaals ik ben heel blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten op mijn pad! Jullie Yinzinnige Docentenopleiding is werkelijk waar een waardevolle verrijking in mijn leven.

Diana Jane

This post is also available in: Engels