Access Consciousness®

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxed was? 

Hoe zou het zijn om:

  • minder beïnvloed te worden door je omgeving?
  • minder last te hebben van allerlei ‘kwaaltjes’?
  • je kalmer en vrediger te voelen?
  • beter te slapen?
  • makkelijker keuzes te maken?
  • meer energie te ervaren?
  • meer gemak te ervaren op allerlei gebieden in je leven?
  • je zelfhelend vermogen aan te spreken?
  • makkelijker contact te maken met je baby?
  • met meer vertrouwen uit te kijken naar de geboorte en babytijd?

Wat is deze unieke methode?

Image result for control alt deleteTijdens een Bars® sessie worden 32 punten zacht aangeraakt, waardoor alle gedachten, gevoelens en emoties, die beperkend werken, ontladen kunnen worden, waardoor ruimte in je hoofd ontstaat. Je brein wordt opgeschoond van alle junkmail. Je kunt het vergelijken met het opschonen van de computer……… Control Alt Delete de overbodige informatie wordt geparkeerd in de prullenbak er komt ruimte en jij kunt weer downloaden. 

Als blokkades worden opgeheven kan energie weer gaan stromen. Dit is je ingang naar jouw bewustzijn.

Je zal meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. De energie gaat stromen waardoor vastzittende energie vrijkomt. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Gun jezelf een BARS® sessie en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Je geeft je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen.

Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn.

Wat meestal wordt gemeld, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is en dat veel mensen gaan slapen zelfs in een lawaaierige omgeving. Sommige mensen krijgen beelden (visioenen), anderen voelen sensaties in hun lichaam zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede. 

Wil je zelf BARS® behandeling ontvangen en ervaren wat het voor jou doet?
Boek nu een behandeling of neem contact op om er meer over te weten.

This post is also available in: Engels