Massage

Wat doet massage met je?

Allereerst is ontspannings massage een prettige ontspannende ervaring. Door het ontspannen van het lichaam kunnen de gevolgen van stress zoals vermoeidheid, stijve nek, pijnlijke rug en slaapproblemen worden verzacht.

een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Het zorgt voor verlaging van je spier- en bindweefsel spanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van je immuunsysteem.

Wie op regelmatige basis een massage ondergaat, zal hier op kort en langer termijn veel voordeel van ondervinden. Een van de voordelen is fysiek en mentaal meer in balans.

In de zeventiger jaren heb ik mijn eerste technieken, sportmassage en bindweefsel massage geleerd. je kunt wel zeggen dat ik inmiddels een rot in het vak ben. De massage technieken zijn inmiddels flink uitgebreid. Iedere massage die ik geef werk ik vanuit mijn gevoel waardoor een massage ook iedere keer weer verschillend kan zijn.

Als een gemaakte afspraak geen doorgang kan vinden, uiterlijk 24 uur van te voren te melden. Indien hier niet aan voldaan wordt brengt Body Basics Well-being het volledige bedrag in rekening.

Tip: Geef je familie of je vrienden een massage cadeaubon.

This post is also available in: Engels