Massage

Wat doet massage met je?

 

Ik ben Anita Deijnen. Inmiddels heb ik in de jaren dat ik masseer al heel wat mensen onder mijn handen gehad. Mijn vlammetje om massages te gaan geven is eind jaren 70 gaan branden, als onderdeel van de anatomie les op de dansacademie. Daar leerde ik sport en bindweefsel massage. Masseren van danscollega’s was een vanzelfsprekendheid. Er zijn in die tijd heel wat rug, nek en schouder massages gegeven. Jaren later heb ik met verschillende cursussen meer verdiepende technieken aangeleerd.

Mijn technieken zijn verfijnd en ik heb geleerd met meer aandacht te masseren. Dat is inmiddels ook al weer heel wat jaren geleden.  Ik werk driedimensionaal, vanuit het weten, het voelen en vanuit mijn intuïtie gedragen door energie.

Met alle verschillende technieken heb ik zogezegd mijn eigen soepje gemaakt die iedere keer anders kan uitvallen. Zo is het masseren nooit een sleur.

Wie op regelmatige basis een massage boekt, zal hier op kort en langer termijn veel voordeel van ondervinden. Een van de voordelen is fysiek en mentaal meer in balans.

Als een afspraak geen doorgang kan vinden, uiterlijk 24 uur van te voren te melden. Indien hier niet aan voldaan wordt brengt Body Basics Well-being het volledige bedrag in rekening.

Tip: Geef je familie of je vrienden een massage cadeaubon.

55 minuten massage €55
25 massage €30

Koop nu de massage cadeaubon

Om iedere maand weer een andere behandeling te ervaren is er deze maand Acces Consciousness in de aanbieding met €5,- korting
Boek de aanbieding 

 

This post is also available in: Engels