Gastenboek

Het zou fijn zijn als jij hier je ervaring van een van de diensten van Body basics Well-being wilt delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.98.97 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Saskia Vermeulen Saskia Vermeulen uit Eindhoven heeft geschreven op 1 juli 2020 om 12:40:
Ga regelmatig voor een ontspanningsmassage naar Anita. En ja, ik kom hier ook echt ontspannen vandaan door de sfeer, rust en invoelende manier van masseren. Kan ik iedereen aanraden!
Tineke Tineke uit Eindhoven heeft geschreven op 24 juni 2020 om 12:27:
Vanmorgen weer een buitenles met stokken gehad,heerlijk! Al een paar jaar doe ik bio-mechanica op donderdag dat is heel fijn. Anita is heel gedreven en enthousiast,en laat ons daar in mee delen.1keer in de maand heb ik een massage bij haar en ook dat is geweldig! Door de lessen en massages krijg ik weet meer ruimte in mijn lichaam. Dankjewel Anita!
Bea Bea uit Eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 16:29:
Er zijn periodes in je leven dat je het fysiek en mentaal zwaar te halen hebt. Toen dit bij mij het geval was, gaven de massages van Anita mij niet alleen fysiek ontspanning maar ook de nodige energie om weer even verder te gaan. Door het gebruik van verschillende technieken voelde ik mij na elke behandeling heerlijk relaxed en verlost van een berg stress. Nu het weer beter met me gaat, blijf ik mezelf af en toe de luxe van een massage door deze vakvrouw permitteren.
Marcheny Marcheny uit Eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 13:06:
Ik ga maandelijks naar Anita voor een ontspanningsmassage. Ik kijk hier altijd heel erg naar uit. Op moment dat naar Anita ga, heb ik echt even een momentje voor mezelf. Ik kan dan echt mijn batterij weer even opladen en dat doet me erg goed. Anita is bekwaam en professioneel, maar heeft ook veel kennis, levenservaring en humor. De positiviteit spat er vanaf. Tijdens onze sessies leer ik stiekem veel van haar. En als ik een stressvolle periode heb op het werk dan vloeit alle stress weg, zodra ik bij Anita ben geweest. Ik voel me dan heerlijk ontspannen en kan er weer tegenaan. Anita, ik vind je een ontzettend fijn mens en ik ben zeer dankbaar dat je voor al het goede dat je doet!
Caroline Van Dullemen Caroline Van Dullemen uit Eindhoven heeft geschreven op 23 juni 2020 om 10:02:
Personal training met Anita is flink aanpoten, maar het resultaat mag er zijn. Meer vertrouwen in de kracht van mijn lichaam. Anita doet dit met veel inzet en respect voor ieder individu en ieders (on) mogelijkheden. Anita is een prettige coach!
veronique veronique uit eindhoven heeft geschreven op 28 mei 2020 om 19:06:
Les krijgen van Anita is erg fijn, pittig maar je bent in goede handen met afwisselende lessen en aandacht voor elk deel van ons lichaam. Ook heeft ze elke deelnemer in het vizier en geeft ze aanpassingen voor ieder die dat nodig heeft. Ze heeft een schat aan ervaringen en is erg geïnteresseerd in het vak en in de deelnemer. Ook dat voel je en vond ik heel prettig.
Rianne de Maat Rianne de Maat uit Eindhoven heeft geschreven op 15 april 2020 om 08:58:
Ontspanning en inspanning tegelijkertijd... dat is een Pilates les van Anita. Ze geeft aandacht aan lichaam EN geest. Een Pilates les is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. En met de jarenlange ervaring en professionaliteit van Anita, weet je dat je de oefeningen op een verantwoorde manier uitvoert. Ik geniet al vele jaren van de lessen en hoop van harte dat we weer snel 'mogen komen' na deze Corona tijd. Op naar betere tijden... !
Dionne Dionne uit Eindhoven heeft geschreven op 14 april 2020 om 23:16:
Zelden zo'n bevlogen mens ontmoet als Anita! Ze geeft altijd met veel enthousiasme les. (Ik volg Combi-les Biomechanica/Pilates.) Ze heeft ook veel kennis over het lichaam en deelt die graag met de deelnemers. Indien nodig zorgt ze voor een vervangster, Diana Jane. Zij straalt veel rust uit en geeft met veel aandacht en respect yogales.
Margreet Margreet uit Eindhoven heeft geschreven op 14 april 2020 om 19:39:
Zumba! Ik mis het, vooral de inspiratie door Monique ! Ik hoop dat deze periode snel voorbij is en dat we, na deze reset, ons leven weer kunnen oppakken.
Margreet Margreet uit Eindhoven heeft geschreven op 5 april 2020 om 12:57:
Hoi Anita, Monique en alle zumba-ladies! Even een kleine groet, ik mis de vette zumbales en hoop dat we elkaar snel weer live kunnen zien 😘
Karin van der Weijden Karin van der Weijden uit Eindhoven heeft geschreven op 26 maart 2020 om 08:40:
Al sinds de opening van Body Basics aan de Brussellaan kom ik maandelijks bij Anita voor een ontspanningsmassage. Een weldaad voor lichaam en geest. Anita is een ervaren vakvrouw, bij wie je in goede handen bent.

This post is also available in: Engels