Guestbook

It would be nice if you would like to share your experience of one of the services of Body basics Well-being here.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.154.129 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 entries.
veronique veronique from eindhoven wrote on 28 May 2020 at 19:06:
Les krijgen van Anita is erg fijn, pittig maar je bent in goede handen met afwisselende lessen en aandacht voor elk deel van ons lichaam. Ook heeft ze elke deelnemer in het vizier en geeft ze aanpassingen voor ieder die dat nodig heeft. Ze heeft een schat aan ervaringen en is erg geïnteresseerd in het vak en in de deelnemer. Ook dat voel je en vond ik heel prettig.
Rianne de Maat Rianne de Maat from Eindhoven wrote on 15 April 2020 at 08:58:
Ontspanning en inspanning tegelijkertijd... dat is een Pilates les van Anita. Ze geeft aandacht aan lichaam EN geest. Een Pilates les is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. En met de jarenlange ervaring en professionaliteit van Anita, weet je dat je de oefeningen op een verantwoorde manier uitvoert. Ik geniet al vele jaren van de lessen en hoop van harte dat we weer snel 'mogen komen' na deze Corona tijd. Op naar betere tijden... !
Dionne Dionne from Eindhoven wrote on 14 April 2020 at 23:16:
Zelden zo'n bevlogen mens ontmoet als Anita! Ze geeft altijd met veel enthousiasme les. (Ik volg Combi-les Biomechanica/Pilates.) Ze heeft ook veel kennis over het lichaam en deelt die graag met de deelnemers. Indien nodig zorgt ze voor een vervangster, Diana Jane. Zij straalt veel rust uit en geeft met veel aandacht en respect yogales.
Margreet Margreet from Eindhoven wrote on 14 April 2020 at 19:39:
Zumba! Ik mis het, vooral de inspiratie door Monique ! Ik hoop dat deze periode snel voorbij is en dat we, na deze reset, ons leven weer kunnen oppakken.
Margreet Margreet from Eindhoven wrote on 5 April 2020 at 12:57:
Hoi Anita, Monique en alle zumba-ladies! Even een kleine groet, ik mis de vette zumbales en hoop dat we elkaar snel weer live kunnen zien 😘
Karin van der Weijden Karin van der Weijden from Eindhoven wrote on 26 March 2020 at 08:40:
Al sinds de opening van Body Basics aan de Brussellaan kom ik maandelijks bij Anita voor een ontspanningsmassage. Een weldaad voor lichaam en geest. Anita is een ervaren vakvrouw, bij wie je in goede handen bent.

This post is also available in: Dutch