Gastenboek

Het zou fijn zijn als jij hier je ervaring van een van de diensten van Body basics Well-being wilt delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.86.95 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Marcheny Marcheny uit Eindhoven schreef op 23 juni 2020 om 13:06
Ik ga maandelijks naar Anita voor een ontspanningsmassage. Ik kijk hier altijd heel erg naar uit. Op moment dat naar Anita ga, heb ik echt even een momentje voor mezelf. Ik kan dan echt mijn batterij weer even opladen en dat doet me erg goed. Anita is bekwaam en professioneel, maar heeft ook veel kennis, levenservaring en humor. De positiviteit spat er vanaf. Tijdens onze sessies leer ik stiekem veel van haar. En als ik een stressvolle periode heb op het werk dan vloeit alle stress weg, zodra ik bij Anita ben geweest. Ik voel me dan heerlijk ontspannen en kan er weer tegenaan. Anita, ik vind je een ontzettend fijn mens en ik ben zeer dankbaar dat je voor al het goede dat je doet!
Caroline Van Dullemen Caroline Van Dullemen uit Eindhoven schreef op 23 juni 2020 om 10:02
Personal training met Anita is flink aanpoten, maar het resultaat mag er zijn. Meer vertrouwen in de kracht van mijn lichaam. Anita doet dit met veel inzet en respect voor ieder individu en ieders (on) mogelijkheden. Anita is een prettige coach!
veronique veronique uit eindhoven schreef op 28 mei 2020 om 19:06
Les krijgen van Anita is erg fijn, pittig maar je bent in goede handen met afwisselende lessen en aandacht voor elk deel van ons lichaam. Ook heeft ze elke deelnemer in het vizier en geeft ze aanpassingen voor ieder die dat nodig heeft. Ze heeft een schat aan ervaringen en is erg geïnteresseerd in het vak en in de deelnemer. Ook dat voel je en vond ik heel prettig.
Rianne de Maat Rianne de Maat uit Eindhoven schreef op 15 april 2020 om 08:58
Ontspanning en inspanning tegelijkertijd... dat is een Pilates les van Anita. Ze geeft aandacht aan lichaam EN geest. Een Pilates les is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. En met de jarenlange ervaring en professionaliteit van Anita, weet je dat je de oefeningen op een verantwoorde manier uitvoert. Ik geniet al vele jaren van de lessen en hoop van harte dat we weer snel 'mogen komen' na deze Corona tijd. Op naar betere tijden... !
Dionne Dionne uit Eindhoven schreef op 14 april 2020 om 23:16
Zelden zo'n bevlogen mens ontmoet als Anita! Ze geeft altijd met veel enthousiasme les. (Ik volg Combi-les Biomechanica/Pilates.) Ze heeft ook veel kennis over het lichaam en deelt die graag met de deelnemers. Indien nodig zorgt ze voor een vervangster, Diana Jane. Zij straalt veel rust uit en geeft met veel aandacht en respect yogales.
Margreet Margreet uit Eindhoven schreef op 14 april 2020 om 19:39
Zumba! Ik mis het, vooral de inspiratie door Monique ! Ik hoop dat deze periode snel voorbij is en dat we, na deze reset, ons leven weer kunnen oppakken.
Margreet Margreet uit Eindhoven schreef op 5 april 2020 om 12:57
Hoi Anita, Monique en alle zumba-ladies! Even een kleine groet, ik mis de vette zumbales en hoop dat we elkaar snel weer live kunnen zien 😘
Karin van der Weijden Karin van der Weijden uit Eindhoven schreef op 26 maart 2020 om 08:40
Al sinds de opening van Body Basics aan de Brussellaan kom ik maandelijks bij Anita voor een ontspanningsmassage. Een weldaad voor lichaam en geest. Anita is een ervaren vakvrouw, bij wie je in goede handen bent.

This post is also available in: Engels