Testimonials Massage

Ik ken jou nu al een flink aantal jaartjes. Als collega-vriendin, en concullega-vriendin maar nu ook als mijn favoriete masseuse!!! Je doet het geweldig en je voelt precies aan wat mijn lijf nodig heeft. Bedankt weer voor de heerlijke massage!
Bettine Sarton

Anita, de massage die je hebt gegeven was vakkundig en fijn en je gebruikt heerlijke lavendel massageolie.
Dank voor de tips die je hebt gegeven voor m’n rug.
Marlene van Egmond

Het is lastig om van jezelf te zeggen dat je zo’n goede vakvrouw bent, dus doe ik het. Dat je een goede Pilates instructeur bent wist ik al lang,maar dat je met dezelfde kennis van lijf en spieren ook zo goed kunt masseren is misschien minder bekend. Ik heb bij jou een massage gehad. Je verstaat de kunst om technisch de nodige spieren aan te pakken en tegelijkertijd een ontspannen gevoel mee te geven. En wat ik aan alle twijfelaars wil zeggen: Anita zorgt voor een heel vertrouwd gevoel, allemaal precies goed. Ze verstaat de kunst van afstemmen op de ander. Heb er veel energie van gekregen, dankjewel Anita!
Sophie Vrinten

De dynamische massage was voor mij nieuw. Ik heb het ervaren als heerlijk en zéér ontspannend! De Zweedse massage (met olie) die ik er extra bij had geboekt maakte de behandeling helemaal áf!
Mevr. Rabou

Anita is de enige bij wie ik BLIJF terugkomen. Dynamische massage is lekker comfortabel want je houdt je kleding aan en het gaat veel dieper dan een ‘gewone’ klassieke olie massage die de meeste mensen wél kennen. Heerlijk een uurtje totale ontspanning en alles loslaten voor mezelf. Tot gauw weer
Mevr. H.

Totaal ontspannen na massage. Complimenten
Mevr Laarakkers

Anita is een vrouw die veel kennis en passie heeft voor haar vak(Hobby),je wordt er ook prettig ontvangen en goed behandeld. Het is een aanrader, en je ervaart zelf wat ik bedoel. Ik kom hier zeker terug.
Dhr Vermeulen

Dank zij jouw heerlijke massages ben ik gewoon in topvorm.
M. Bruens

Ik zit alweer een tijdje bij Pilates en heb in menig sportschool gesport, maar ben nog nooit zo goed begeleid en gecorrigeerd. Toen ik lid werd, een jaar of 3 geleden kreeg ik een gratis massage aangeboden door Anita.Nu heb ik zelf een nieuw lid aangedragen en kregen we allebei een gratis massage aangeboden.Wat hebben wij hiervan genoten!De massageruimte is sfeervol en Anita weet wat ze doet.Ze is professioneel en rustig, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.Wij weten het zeker: Anita heeft gouden handen.

Anita, nogmaals hartelijk dank, Inge en Ricky

This post is also available in: Engels