Ontgrendel de kracht van Psoas en Fascia release

Wanneer:
27 januari 2024 @ 13:00 – 16:00
2024-01-27T13:00:00+01:00
2024-01-27T16:00:00+01:00
Waar:
Een Nieuwe Balans
Woenselse straat 352a
Kosten:
€35
Ontgrendel de kracht van Psoas en Fascia release
Ontdek de sleutel tot het verlichten van spanning, het verbeteren van mobiliteit en het bevorderen van algeheel welzijn, met de Psoas en Fascia Release Workshop. Ga mee op reis en ervaar hoe je verborgen bronnen van stress en ongemak in je lichaam kunt loslaten.
“Dompel jezelf onder in de kracht van ontspanning, waarbij je eigenhandig je voeten weer laat voelen en jij je handen uit de mouwen mag steken.
Je ervaart de kunst van Psoas en Fascia Release, waarmee je balans en harmonie in je lichaam kunt herstellen.
Psoas, ook wel ‘zielsspier’ genoemd, speelt een vitale rol in houding en emotioneel welzijn. Door spanning in de psoas los te laten, kun je rugpijn verlichten, stress verminderen en je fysieke en emotionele flexibiliteit verbeteren.
Fascia, het bindweefsel dat je spieren en organen omhult en ondersteunt, bevat de sleutel tot veerkracht van je lichaam. Technieken voor Fascia Release kunnen je mobiliteit verbeteren, pijn verminderen en de algehele vitaliteit versterken.
Tijdens deze praktische workshop zul je inzicht en vaardigheden verwerven om spanning in de psoas en fascia los te laten. Je wordt begeleid bij een reeks oefeningen en zelfzorgtechnieken die je in je dagelijks leven kunt integreren. Je zult de workshop verlaten met een gevoel van vernieuwing en een dieper begrip van het potentieel van je lichaam voor gezondheid en vitaliteit.
Mis deze kans niet om je welzijn te verbeteren. Doe mee aan deze Workshop Psoas en Fascia Release en zet de eerste stap naar een flexibeler, evenwichtiger en levendiger zelf.
Datum: 27 januari
Tijd: 13.00 uur-16.00 uur
Kosten €35
Locatie: Een Nieuwe Balans
Woenselsestraat 352a
De ruimte is beperkt, dus reserveer vandaag nog je plek en begin aan je reis van zelfontdekking.
Voor meer informatie en aanmelden, kun je contact met ons opnemen via
Whats App 0644533196 of email info@bodybasics.eu