Aan de slag met uw gezondheid!

We verdienen allemaal een leven vol

VITALITEIT, ENERGIE EN GELUK

ENERGIE en GEWRICHTEN

Ik ben SOUL en CORE gaan gebruiken en na ca 10 dagen merkte ik al verschil. Mijn energielevel ging omhoog,  het uithoudingsvermogen bij sporten werd beter en het herstel na het sporten ging sneller.
Door  aanhoudende vochtige weer heb ik last van ontsteking in mijn gewrichten met name mijn rechter hand en duim. (gezwollen..pijn) Op advies ben ik de hoeveelheid gaan verhogen en….wonderbaarlijk de zwelling en pijn werd aanzienlijk minder en ik kon mijn duim weer goed bewegen. DUS…….ENERGIEK door het leven! 🙂

Afbeeldingsresultaat voor soul en core 8-10 portie fruit

RAIN INTERNATIONAL heeft een nieuwe categorie van supplementen gecreëerd. Deze nieuwe categorie is gebaseerd op voeding uit complete zaden, complete zaden waarin de meest geconcentreerde vorm van voeding zit. Onze producten bevatten een aantal van de meest onderzochte zaad-ingrediënten voor het bereiken van optimale gezondheid.

RAIN SOUL – ACTIVEERT VERFRIST EN HERSTELT

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. Rain Soul zijn krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest.

Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werd. Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain Soul is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt. Rain Soul is hun eerste product in het assortiment. Als we gezond zijn, voelen we ons geweldig en zijn we op ons best. We kunnen alles bereiken.

Stel je voor…… zo klein en het bevat het antioxidant equivalent van 8-10 porties fruit, 8-10 porties groenten en 2-3 porties gezonde vetzuren. In feite bevat het zaad 30 maal meer voedingsstoffen en antioxidanten dan wanneer je de hele vrucht eet.

http://www.myrainlife.com/food4you