Een uur massage is €55
Half uur massage te kopen. €30
Rugmassage 20 minuten is €23

Koop nu de massage cadeaubon

Om jezelf te verwennen na de vakantie willen we je een aanbod doen. In de maand september een hoofd, handen en voeten massage voor €40

VOETEN- Voetenmassage- Gun jezelf en je voeten deze massage die je laat wegzakken in vertraging en ontspanning. Voetmassage is een cadeau voor je trouwe onderdanen.
Met ontspannen voeten voel je rust in je hoofd. Ervaar hoe ontspannend een voetmassage is.

HANDEN-Handmassage- Handen gebruik je veel en daarbij zijn je vingers vaak gebogen. Gebogen op het toetsenbord, telefoon, stuur van je fiets of auto etc. Het is goed om de ontspanning van een handmassage te ervaren en je vingers eens een goede strekking te geven. Wanneer je pols en handgewrichten los gemaakt zijn heeft dat meteen effect op je nek en schouders. De spanning op nek en schouders wordt minder.

HOOFD- Hoofdmassage- Laat alle gedachtes varen en voel de ontspanning en weldaad bij een hoofdmassage. Ook je haren en hoofdhuid komen aan de beurt.

Thaise voet massage bij Body Basics Well-being Hand Massage Treatment, Ayurvedic Treatment - Tibetan Healing & Wellness Center, Bengaluru | ID: 19611965330Gezicht en hoofdhuid massage | touchforhealth.jouwweb.nl

Boek de aanbieding voor september

This post is also available in: Engels