VEILIGHEID EN HYGIENE MAATREGELEN BODY BASICS WELL-BEING

 

Kom alleen naar de les wanneer je gezond voelt. Bij klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging en koorts willen we je conform de algemene RIVM richtlijnen verzoeken thuis te blijven.

Omkleden
De kleedkamer is te klein om de 1,5 meter afstand te hanteren. Daarom zal de kleedkamer niet worden gebruikt. Zorg dat je in sportkleding komt.

Toilet
De toiletten in de kleedkamer en de hal kunnen worden gebruikt. Om je handen af te drogen kun je gebruik maken van de papieren handdoekjes.

Ontvangsruimte
De ruimte is te klein om met meerderen personen de 1,5 meter te bewaren. Graag tijdens de leswisselingen een mondkapje gebruiken.

Handen wassen of hand sanitizer
In de massage ruimte, de hal, de toiletruimte, het keukentje en in de studio is de mogelijkheid om je handen te reinigen.

1½ meter maatregel
Helaas is het zo dat we voorlopig nog steeds de 1½ meter afstand moeten blijven respecteren. Dat is zowel voor binnen als buiten. In de studio liggen de matten normaal gesproken ook al op ca. 1½ meter van elkaar, de enige verandering daarin is dat de 2 rijen matten nu ook 1½ meter van elkaar liggen.

Studio
Je komt één voor één de studio binnen en houdt ook bij het binnenkomen rekening met de 1½ meter maatregel.
Je schoenen zet je bij de balie onder het bankje. Eventuele tas of jas plaats je op het bankje.

Wanneer je een eigen mat hebt, gebruik dan je eigen mat. Matten en gebruikte materialen worden aan het einde van de les door een ieder zelf gereinigd. In de studio zullen genoeg reinigings middelen aanwezig zijn. De sprayflesjes worden na de les gereinigd en de doekjes worden iedere dag vervangen!

Gebruik voor de Yoga of biomechanica een extra handdoek voor over de bolsters en de kussens. Neem eventueel zelf een deken mee voor de afsluiting bij de Yin Yoga.

Na iedere les zal zo goed mogelijk de ruimte worden geventileerd middels airco (ontvochtigen) of het openen van de deuren.

Les duur

De les duur zal 5 minuten korter zijn, zodat er  tijd is om de matten te reinigen en één voor één weer de studio te verlaten. Op deze manier is er ruimte voor de volgende groep om binnen te komen. zodat we elkaar niet op de trap in de weg te lopen.

Vragen

Als er vragen zijn worden deze voor aanvang van de les behandeld.

Ook al is het een uitdaging….ook al is deze situatie iets waar we niet om hebben gevraagd….. laten we elkaars ruimte respecteren. 😊

This post is also available in: Engels