Brigitta de Roo

Docent Yin Yoga Psoas Release opleiding Brigitta de Roo

Brigitta is een autoriteit op het gebied van Yin Yoga. Eind jaren negentig ontdekte ze de heilzame werking van de Tao Yin. Als gepassioneerd en gecertificeerd Yin Yoga docente is het haar missie om mensen te YINspireren en het beste van zichzelf te geven, om vervolgens te ontdekken wat je al weet en kan. Mensen (opnieuw) leren vliegen op eigen vleugels…..

Naast het verzorgen van lichaamsgerichte opleidingen, workshops, trainingen en scholingsdagen voor coaches, docenten en zorg-professionals blijft Brigitta een gepassioneerd yogadocent en geniet ze elke keer weer van het geven van de wekelijkse yogalessen en het vertrouwen wat ze van de mensen krijgt.

Haar gevleugelde uitspraak is: ACCEPTEER DE DIAGNOSE, NIET DE PROGNOSE!

Brigitta heeft zich gespecialiseerd in het geven van yoga bij stress gerelateerde pijn en uitputtingsklachten. Als ervaringsdeskundige en professional deelt ze met humor, passie en plezier al haar ervaring vanuit een lichaamsgerichte benadering, wanneer er de diagnose fibromyalgie, PTSS en/of HSP is vastgesteld. Ze heeft het zelf allemaal aan den lijve ondervonden en ervaren.

Bij Brigitta in de les kom je helemaal tot jezelf en vooral dichter bij jezelf. Ze geeft les met humor en laat je op ontspannen wijze ruimte in je lijf ontdekken waarvan je niet wist dat je die had. Ze daagt je uit en laat je, jezelf zijn. Ze YINspireert jou jezelf te herontdekken.

Docent Yin Yoga Diana Jane Scholten

Hallo, Ik ben Diana Jane, trotse moeder van een schoolgaande zoon. Parttime werkend in de geestelijke gezondheidszorg en gepassioneerde yogadocente.

Mijn passie voor yoga is begonnen medio 2008. Uit nieuwsgierigheid nam ik mijn eerste yogales, omdat ik last had van artrose in mijn onderrug. I.p.v. pijnstillers te slikken, zocht ik, naar een voor mij beter alternatief. Dat vond ik in het beoefenen van yoga! Al gauw maakte het fysieke aspect ook plaats voor bewustzijn op mentaal en geestelijk niveau.

Vanuit mijn enthousiasme en leergierigheid ging ik me verdiepen in yoga.  Ik voltooide een Hatha Yoga basic teacher docentenopleiding (B.K.S. Iyengar), volgde workshops/bijscholingen o.a. over Corrigeren en Begeleiden en Zelfrealisatie.

Toen kwam de leer van de “TAO” op mijn “pad” via Do-In en Yin yoga. Ik voltooide de Do-In yoga basisopleiding “ daarna Do-In Yoga vervolgdocentenopleiding , de kwalificatie tot Do-In Kids Teacher en het certificaat Yin yoga & Psoas Release (100-uur) docentenopleiding 2016/2017.

Het zelf helend vermogen van het lichaam blijft mij fascineren en inspireren. De kennis opnemen en doorgeven over de Elementen (seizoenen)- en Meridianen Leer, vertalen via de strekkingen/houdingen van Yoga, werkend vanuit de 3-V’s, Veiligheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid,  het steeds opnieuw (her)vinden van de balans tussen Yin en Yang, is voor mij een verrijking. En deze verrijking deel ik graag via mijn yogalessen.

 

Monique Henri

Monique kwam in 2000 naar Nederland om te werken in een van de destijds grootste fitness ketens. Ze was al vaardig als fitness trainer. In de loop der jaren heeft ze veel vaardigheid gekregen in uiteenlopende groepslessen waaronder Zumba. Deze lessen geeft ze met een hoge FUN factor op de manier zoals Zumba gegeven hoort te worden. Op de dansende manier. Maar al te vaak wordt Zumba als of het een fitnes les is gegeven. Bij Monique ga je zeker met een BIG SMILE en een voldaan gevoel naar huis.