Balans

Ik heb een erg druk en hectisch leven en ben ook nog eens perfectionistisch ingesteld. Met een gezin waar ook tijd en aandacht naar gaat,  zijn er momenten geweest dat het door mijn werk niet altijd mogelijk was.  Ik beheer mijn studio met alles wat erbij hoort van lesgeven, opleiding Yin yoga verzorgen, ledenbeheer, massages geven tot website beheren. Ik ga naar lezingen over  voeding,  naar docenten trainingen en tussen de potten en de pannen doe ik ook mijn eigen trainingen.

Afbeeldingsresultaat voor jongleur met bordjes

De formule 8 uur slapen,  8 uur recreatief en 8 uur werken gaat bij mij niet op. Doorgaans slaap ik tussen de 5 en 7 uur en werk ik zo’n 60 uur per week.

Herken je dat gevoel dat je alle bordjes in de lucht wil houden? Soms valt er weleens een bordje kapot. Balans is iets wat ontstaat dat is wat je kunt toelaten dat is waar je af en toe moeite voor doet.

Het is dan ook belangrijk om daar waar ruimte is, je rust te vinden of te creëren. Die rust vind ik in het wandelen (op blote voeten) met de hond in de natuur of alleen of met mijn partner Rob en dochter Diana-Jane. Met vrienden uiteten of zelf een etentje verzorgen of alleen of met een vriendin naar de sauna. Tuinieren,mediteren en zelf een massage ontvangen. Dat zijn mijn oplaad momenten.

Ik noem dat even inpluggen. Positief ingesteld zijn en DANKBAAR zijn.

Als geen ander weet ik dat het een uitdaging is om een balans te vinden in alles wat ik doe.

De grote verandering was  Unlease the Power Within van Anthony Robbins.  Met NLP  Neuro Linquistisch Programmeren heb ik geleerd om het perfectionisme los te laten, doelen te stellen, beperkende gedachten los te laten en je dromen waar te maken.

Balans te vinden in mezelf…en…..BALANS blijft een uitdaging!

Gerelateerde afbeelding

This post is also available in: Engels