Balans

Balans vinden met alles wat ik doe blijft een uitdaging. Het vergt behoorlijk wat creativiteit om te switchen van moeder, partner, eigenaar bedrijf, doula, poetster etc etc…..Afbeeldingsresultaat voor jongleur met bordjes

Herken je ook dat gevoel dat je alle bordjes in de lucht wil houden? Soms valt er weleens een bordje kapot. Balans is iets wat ontstaat dat is wat je kunt toelaten dat is waar je af en toe moeite voor doet.

Het is dan ook belangrijk om daar waar ruimte is, je rust te vinden of te creëren. Die rust vind ik in het wandelen (op blote voeten) met de hond in de natuur. Met vrienden uiteten of zelf een etentje verzorgen of alleen of met een vriendin naar de sauna. Tuinieren, mediteren en zelf een massage ontvangen. Dat zijn mijn oplaad momenten.

Ik noem dat even inpluggen. Ik ben Positief ingesteld en DANKBAAR.

Mijn grote verandering was het seminar in 2008 van Unlease the Power Within van Anthony Robbins waar ik 4 dagen aan deel genomen heb. Met NLP  Neuro Linquistisch Programmeren heb ik geleerd om het perfectionisme een halt toe te roepen, doelen te stellen, beperkende gedachten los te laten en je dromen waar te maken. Balans te vinden in mezelf…en…..BALANS blijft een uitdaging!

Gerelateerde afbeelding

This post is also available in: Engels