3 Daagse Yin Yoga & Psoas Release Introductie I

Wanneer:
21 april 2018 @ 09:45 – 17:00
2018-04-21T09:45:00+02:00
2018-04-21T17:00:00+02:00
Waar:
Body Basics Well-being
Brussellaan 7
5628 TA Eindhoven
Nederland
Kosten:
€430,-
Contact:
Brigitta & Anita
0644533196 0657356518

AWAKEN YOUR PSOAS MET DE BCAT YIN AWAKENING SERIES
Op zaterdag 21 april, 12 mei en 9 juni 2018 word je drie volle dagen ondergedompeld, begeleid, gemotiveerd en geYINspireerd om op een verantwoorde, speelse en inspirerende wijze een yin yoga & psoas release oefenserie volgens de traditionele TAO YIN te integreren in je persoonlijke beweging. Je leert unieke oefenseries samen te stellen zodat je direct de opgedane kennis kan omzetten naar de praktijk.

WONEN IN JE SCHOOT & STAAN IN HET LOOD
De bevlogen docenten Brigitta en Anita nemen je mee in hun jarenlange ervaring met de heilzame werking van yin yoga, de dynamiek van het bindweefsel (fascia), de bio mechanica van het lichaam, en psoas tension release technieken. Een nieuwe vertaling van de elementaire wijsbegeerte uit het oosten, samengebracht in een eigentijdse YIN YOGA & PSOAS RELEASE INTRODUCTIE TRAINING speciaal voor de westerse mens.

STRETCH-ROLL-RELEASE-RESET-RELAX-RENEW VOLGENS DE BACT-METHODE
Waarom horen we zo vaak: “Ontspan je toch een beetje”. We weten allemaal dat het goed voor ons is, maar toch steeds weer sluipt de verkramping in ons lichaam. Onbewust zetten we ons schrap. Dit is een natuurlijke beweging om ons te kunnen verdedigen of aan te kunnen vallen als dat nodig is om ons te kunnen handhaven.

STRETCHEN IS NIET HETZELFDE ALS LOSLATEN
Vaak staan we er niet bij stil hoe vaak we ons lichaam als vecht of vlucht mechanisme gebruiken.
Door dagelijkse stress en moeilijke of pijnlijke ervaringen, raakt het lichaam verkrampt. Kramp betekent dat het lichaam niet meer soepel kan bewegen en dat de energie niet goed kan stromen. Niet alleen onze spieren spannen zich aan, maar het gehele bindweefsel, dat als een ‘onderhuids netwerk’ alles aaneenkoppelt als een soort informatie drager, staat gespannen. De schouders zijn een favoriete plek om spanning vast te zetten, maar ook het middenrif, de onderrug, het bekkengebied en de buik.

Het herstel van spanning van deze ervaringen begint ook in het lichaam. Aangezien het lichaam een nauwkeurig geschiedenisboek is van onze ervaringen is het essentieel dat we het lichaam in het herstelproces betrekken.

VERHOOG JE I-KRACHT EN INTEGREER DE TAO VAN YIN IN BODY BASICS
Hoe kunnen we weer terug naar bewegen vanuit het skelet, met ontspannen spieren en vanuit een innerlijk krachtcentrum vanuit je I-KRACHT?

Deze training biedt een vernieuwende kijk op de basis van waaruit yoga, pilates en andere heilzame en lichaamsgerichte werkvormen beoefend worden. Algemene principes worden verbonden met nieuwe inzichten over meditatie (mindfulness), spierketenwerking en bindweefseldynamiek en psoas tension release technieken.

WAAR – WANNEER
Data: 21 april, 12 mei en 9 juni 2018
Tijd: 9.45-17.00 uur
Locatie: Body-Basics Well-being, Brussellaan 7-01, 5628 TA Eindhoven
Tarief: Reguliere prijs € 430,-* (inschrijving en betaling tot 21 april)
Early Bird prijs € 395,-* (inschrijving en betaling vóór 1 april)

*je schrijft je in voor de hele training, bij eventuele annulering van uw kant wordt er geen geld retour gestort, er is een betalingsverplichting voor de gehele factuur.

P.s. Deze training is een YINspirerende kennismaking met de 200 uur YIN YOGA & PSOASE RELEASE DOCENTEN OPLEIDING.

THE ONLY WAY OUT IS YIN…….
OUT OF THE MIND….
INTO THE BODY!

Met YINspirerende Yin In Yoga groet,
Brigitta de Roo en Anita Deijnen